Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΘΡΑΚΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Θρακικού Κέντρου_Εταρείας Θρακικών Μελετών για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο εστιατόριο "Παλιά Αθήνα" στην Πλάκα.
Σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα ανταμώσαμε με χαρά μέλη του Θρακικού Κέντρου,φίλοι και γνωστοί.
Ο πρόεδρος του Θρακικού Κέντρου
Μαργαζόγλου Νίκος κόβωντας την πίτα ευχήθηκε καλή χρονιά στους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους.
Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε το βουλευτή Έβρου Αναστάσιο Δημοσχάκη για την παράδοση των οριστικών συμβολαίων πλήρους κυριότητας του βιβλίου του"Από τον Έβρο ....στην Κατεχάκη" στο Θρακικό Κέντρο και στις "Παιδικές κατασκηνώσεις της ΕΛ.ΑΣ".
Παράλληλα ευχαρίστησε και τον ιδιοκτήτη της εταιρείας "Ευρασία"
Φαίδων Κυδωνιάτη που μαζί με τον βουλευτή επέδωσαν τις επιταγές του συνόλου των εσόδων του έτους 2016 ισομερώς (50%+ 50%) στους δύο οργανισμούς.
Ο βουλευτής Δημοσχάκης Αναστάσιος στο λόγο του τόνισε ότι θα είναι συμπαραστάτης στο έργο του Θρακικού Κέντρου για την ανάδειξη της Θράκης γενικότερα.
Ευχές απηύθυναν ο μουσικός και λαογράφος Παναγιώτης Μυλωνάς,ο εκδότης Φαίδων Κυδωνιάτης και οι πρώην πρόεδροι του Θρακικού Κέ
ντρου Ιωάννης Μητράκας και Σταμάτης Γεωργούλης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και η πρόεδρος της Π .Α .Ο .Ν .Ε
Αθανασιάδου χριστίνα, ο πρόεδρος του συλλόγου "Βήρα" Γιώργος Ταμουρίδης, η πρόεδρος του συλλόγου Σταυρουπολιτών Πανούση Νίκη και το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου "Τριγώνου" Διονυσοπούλου Στέλλα.
Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους φίλους του Θρακικού Κέντρου που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Θρακικού Κέντρου- Εταιρείας Θρακικών Μελετών εκφαζουμε την λύπη μας για τον θάνατο του Μιχάλη Χαραλαμπίδη. Δικού ...